Hlavní navigace

Nezavděčíš se všem

3. 1. 2007 14:12 (aktualizováno) Petr Krčmář

Před pár dny jsme představili nového Roota. Přestože už reakce nebyly tak bouřlivé jako v lednu loňského roku, opět jsme si potvrdili známou pravdu, že se všem nikdy nezavděčíš.

Nejde o to teď říkat, co je špatně, co je dobře a bránit se proti některým připomínkám. Chci jen pro zajímavost ukázat, že se jednoduše nemůžete nikdy zavděčit všem. Jde jen o to, aby se výsledek (čehokoliv) líbil co nejvíce lidem.

Panel starších článků

V diskusi pod nedávnou zprávičkou o novém designu jeden autor píše: „Hm, zmizel prehledny pravy panel poslednich clanku.“ Z toho je možné usoudit, že tomuto uživateli panel vyloženě vyhovoval a teď mu chybí.

Pod článkem z roku 2005 se zase dočteme: „Usporadani clanku mi taky neprijde nic moc – starsi clanky bez obsahu, jenom titulky… neprakticke, neprehledne.“ Tomuto autorovi zase panel vadil.

Velikost písma

Stejně je to i s velikostí písma. Pod starším článkem se píše: „ty pismenka jsou strasne male“ a pod zprávičkou o novém desginu se dočtete: „staci aj mensie pismo, ale viac viac“

Nejde to

Rozhodně mi nešlo o to vyvolávat nějaké hádky o tom, co kdo a kdy na co řekl. Jen je to skutečně tak, jak říká moje moudrá babička: „Sto lidí, sto názorů.“ Bohužel uprostřed davů stojí hrstka lidí, kteří se snaží dělat to nejlepší, co umí. Vtip je v tom, že i kdyby byli opravdu nejlepší na světě, stejně by se nezavděčili všem.

Diskuse nad designem

Jen ještě jedna věc pro zajímavost. Tomáš Krejčík si v diskusi postěžoval: „Holt se nejedna o komunitni server, kde by se o funkcich, vzhledu a grafice diskutovalo a prip. hlasovalo.“.

V lednu jsme se v diskusi ptali, jak byste chtěli upravit titulní stranu. Počet reakcí? Nula.

Howgh!

Sdílet